top of page

Over ons

Privédetective Peeters is een jong, dynamisch bedrijf met heel wat ervaring.  Aan het hoofd staat Steven Peeters en hij werkt samen met verschillende, erkende Privédetectives.  Zo kunnen wij de beste service en kwaliteit leveren. 

Wij aanvaarden opdrachten van zowel Particulieren als Bedrijven.  Met een jarenlange ervaring in de ICT wereld kunnen wij de klanten altijd helpen door gebruik van de nieuwste snufjes en onderzoeksmethoden, ook geven wij graag advies in security en bedrijfsnetwerken.   Wij doen er alles aan om voor u het gewenste resultaat te behalen, rekening houdende met oog op kwaliteit en privacy.  En dit om ervoor te zorgen dat ons werk onpartijdig, relevant en accuraat is en blijft. Diepgravend en verantwoord onderzoek is dan ook één van de belangrijkste pijlers binnen ons bedrijf. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om er achter te komen wat ons Privé onderzoeksbedrijf voor u kan betekenen.  Wij beschikken dan ook over de nodige opleiding en vergunning.

Ons kantoor is gelegen in de omgeving Heist-op-den-Berg maar wij zijn niet regio-gebonden en wij aanvaarden opdrachten over heel België en zijn 24/7 beschikbaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?  Vraag een gratis gesprek aan via ons contactformulier.

bottom of page